Har gått og snakket med Andreas om å gjøre nok et forsøk etter rødhaien, som sagt så gjort.

Fine forhold når vi ankom plassen, litt sur vind dog. Rigget to stenger med PN med makrell og kastet ut i mørket. Så var det bare å sette seg ned og vente. Noe smårøsking i stangtuppene avslørte at det fantes hvitting der ute. Kroket på ene nappet, og opp kom en fantastisk flott hvitting på kanskje et par hekto.

Ble sittende og kikke på stangtuppene, men det skjedde lite. Borte hos guiden skjer det selvfølgelig noe, han gir tilslag og selvfølgelig henger det en liten rødhai i enden av tacklet. Ikke var den stor, men det var riktig art. Greit å få bekreftet at arten faktisk finnes, og at det ikke bare er en oppfinnelse fra slemme artsfiskere. Satt og vurderte hvilken straff herr Rage burde få når han som guide stikker av med targetfisken? Gå planken var vel det jeg så for meg passet best.

Ut på kveldinga begynte det å fryse på, så vi ble godt plaget av drivis som dro med seg tacklene. Forsøkte å fiske litt til, men det var håpløst. Vi rodde derfor hjem.

Comments are closed.