17.02

Igjen en tur til plassen som vi har forbannet oss på at skal levere hai, men også denne kvelden var det hvittingen som ble «trøsten». Muligens ett riktig napp hver på KJ og meg.

21.02

Godperioden skulle være der nå, så KJ og jeg tok turen for å sjekke trøkket. Veldig høyt vann, så det ga litt utfordringer i den landbaserte logistikken, som igjen forflyttet seg til den vannbaserte logistikken. Jeg kjørte en del tackler i steinrøysa, med dertil sliting.

KJ fikk opp to fine hai. Jeg klarte å følge så dårlig med at jeg tauet opp en hvitting som hadde rukket å gå inn i rigor mortis før den kom på land. Hadde 2-3 sikkernapp fra haien,  men tilslagene ville ikke sitte, begynte å mistro krokene for å være av feil karakter.

Kveldens høydepunkt for min del var da jeg klarte å kroke et albueskjell på vei opp, flå av skallet og tre innmaten inn på kroken, det går jeg ut i fra det blir litt tid til neste gang jeg klarer.

25.02

Fisket alene denne kvelden. Skikkelig dødt, kanskje moroa er over for i år? Ikke ett eneste sikkernapp fra Katzenhaien. Til og med hvittingen var skikkelig forsiktige denne kvelden. Real fullblanking.

 

Comments are closed.