Noe påvirket av alle meldingene om stripete palamide (bonito) i bunnefjorden, klarte jeg ikke la være å ta med meg slukstanga og gjøre et forsøk.
Rigget den ene stanga og skulle til å kaste ut, da jeg oppdaget at jeg hadde lagt igjen sveiva hjemme. God start, og dårlig design fra Daiwa.

Rigget opp den andre stanga. Brått hører jeg en båt bak ryggen min «Eg tog ‘an», hvem andre enn Bjørn F-L kunne dette være, ingen. SMS & BFL hadde fått hyre i skuta til Cral sammen med noen lokale juniorer. Tok en kjapp prat med dem før de dura utpå igjen. (Det ville være å lyve å hevde at jeg ikke hadde veldig lyst til å bli med i den båten, kunne nok ofra ei tå for det).

Jeg starter å kaste og kaste og kaste. Fast forward: noen timer senere har det fortsatt ikke skjedd noen ting.

Kan legge til at de i skuta til Cral fikk 6 bonitos

Comments are closed.