Etter ei uke og helg med alt for mye innesitting hadde jeg absolutt behov for litt luft. KJ hadde det likeins, så vi ble enige om å stikke og sjekke ut rødhaien.

Jeg ankom litt etter KJ, så han hadde allerede kikket på skrubber (sær fetisj).

Vi rigget opp, vel vitende om at det hadde kommet inn et belte med slush rett på utsiden. Vel, fire tackler havnet ute i mørket et sted og det var bare å sette seg ned og se på at isen dro med seg elendigheten. Og riktig gjettet, så dro tacklene etterhvert til venstre. Vi sveivet opp for å kaste ut på nytt. Her fikk jeg første indikasjon på at dette skulle være en *sånn* dag. Det ene tacklet tar med seg det andre, laget tullball og sørger for at det andre setter seg fast, noe som selvfølgelig resulterer i kuttet braid.

Slushen forsvant, jeg fikk knyttet nye tackler og plassert agnene igjen.

Det nappet litt hist og her, men ingenting som luktet skikkelig rødhai.

Jeg satte meg fast et par ganger til, slet bort litt mer braid. Satte KJ i arbeid med å floke opp braid. Røk flere tackler. Vippet opp et par hvitting.

Innimellom rakk vi å sitte litt på ræva og løse verdensproblemer også, så turens mål om å få klarnet hodet litt ble innfridd, selv om det ble fælt med kluring og sliting for min del denne turen.

Forresten så var det drithøy flo, det er ikke helt optimalt.

Comments are closed.