Jeg plukket opp Rage og ankom plassen en time før KJ også dukket opp.
Det skjedde ingenting første timen. Vi fisket hork på toppknytt. Jeg perser med en hork på 35gram.

hork35

Når hildringstimen kom litt over 22 var det noen spede napp hist og her, men ingenting satt. (Jeg hadde ingen napp jeg så).

Ca kl 23 hadde jeg etter en lang dødperiode ett napp. Klinka til sånn passe og fisken satt utrolig nok. Fin frøken på 1805gr. I det den er på vei inn i håven napper det på andre stanga mi. Jeg tror fisken er i håven og legger fra meg stanga og løfter opp den andre. Rage som står klar med håven blir bare stående med WTF skrevet over hele seg. Skjønner at jeg har mer arbeid å gjøre, så vi får den første fisken opp i håven. Jeg setter tilslaget på den andre og får den opp i håven også.

Vi sitter og truer frem til 0030, men det blir med de to fiskene på land.

Nordøstlig vind, kaldt. Vannet hadde steget en halvmeter på få dager, så vannet var også kaldt.

Comments are closed.