KJ og jeg hadde pønsket på om det gikk an å klemt inn en ordentlig tur til før sommerferien. Et forsøk på å lokke inn en brasmestim har blitt diskutert flere ganger, og etter konkurransemeiternes drøye uttelling ble vi fristet til å gjøre et forsøk i Mjøsa.

Mye utstyr å bære og mye for som skal ut i vannet, så bra vi hadde Rage som spoddemester, siden han hadde spod 🙂

Fordelte ca 8 kg partikler på de tre swimmene og en del grunnfor. Methodmix og feedere havnet etterhvert i vannet. Det skjedde lite på kvelden. Vi innså at det var greiest å legge seg nedpå noen timer. Alle hadde noen små pip når vi lå nedpå, men bare KJ gadd og stå opp, noe som resulterte i en kjempefin, men veldig liten abbor.

Jeg våkna av noe småpiping i varslerne i halv firetiden, men det ble ikke noe run ut av det. Dormet litt til ei stund til før jeg røsket meg opp av senga. KJ fikk ei brasme på ca 2 blank på morrakvisten, på de andre stengene var det helt stille. Vi spiste frokost og startet med nedpakkingen. Det runnet brått hos Rage, og opp kom ei brasme på 2,1. Enda mer venting, men det skjedde ingenting.

Når til og med mark-mais-komboen min fikk ligge urørt fra hork, mort, laue og alt annet som kunne finne på å ta turen innom, innså vi at det kanskje ikke var helt poeng i trøkke noe lengre. Vi dro derfor hjem igjen.

Comments are closed.